JSN sai paikallislehtien Antti-patsaan

JSN sai paikallislehtien Antti-patsaan

Suomen paikallislehdet ovat myöntäneet vuoden 2012 valtakunnallisen Antti-patsaan Julkisen sanan neuvostolle tunnustukseksi arvokkaasta työstä vastuullisen sananvapauden ja julkaisemisen vapauden puolustamisessa sekä hyvän journalistisen tavan edistämisessä.

Palkintoperusteluiden mukaan JSN on ollut luomassa ja tulkitsemassa hyvää journalistista tapaa ja toiminnallaan ollut tukemassa mielikuvaa suomalaisen paikallislehdistön uskottavuudesta ja luotettavuudesta. Lisää tietoa palkinnosta ja sen perusteluista löytyy Sanomalehtien liiton sivuilta.

 

                                                                                                      

Palkinto jaettiin neuvoston toimistolla 29.11.2012. Kuvassa vasemmalta neuvoston 1. varapuheenjohtaja Tuomo Lappalainen, neuvoston puheenjohtaja Risto Uimonen, neuvoston sihteeri Nina Porra, Paikallislehtien päätoimittajayhdistyksen puheenjohtaja Jari Niemi, Suomen Paikallismediat Oy:n toimitusjohtaja Petteri Holli, Sanomalehtien liiton paikallislehtijaoston/Paikallislehtien liiton puheenjohtaja Arto Henriksson ja Sanomalehtien liiton liittojohtaja Jukka Holmberg.

(Kuva: Krista Turunen / Arto Henriksson)

 

 

 

Kirjoittaja